100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον AVG AntiVirus Free Δωρεάν


Freeware

09-10-14


146.67 Mb

Antivirus


No

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Το AVG Anti-Virus Free είναι ένα ισχυρό αντιικό πρόγραμμα που προστατεύει το PC σας καθώς εντοπίζει και διαγράφει όλων των ειδών τις ηλεκτρονικές απειλές.

Η εφαρμογή αυτή έχει εξελιγμένες μηχανές σκαναρίσματος καθώς και ταυτοποίηση βλαβερών λογισμικών τα οποία θα κρατήσουν τον υπολογιστή σας σε τέλεια κατάσταση.

Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την ανάλυση όποτε επιθυμείτε και όποτε σας βολεύει. Έχετε ακόμη και τη δυνατότητα να διαλέξετε τα αρχεία που θέλετε να αναλύσει και να προκαθορίσετε την ακριβή στιγμή (την ακριβή μέρα και ώρα) για να αρχίσει η παρακολούθηση των δίσκων.

Επιπλέον, το AVG Anti-Virus Free ενημερώνεται συνεχώς αυτόματα έτσι ώστε να έχετε πάντα το πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία στο σύστημά σας.

Με τη λειτουργία “AVG Email Scanner”, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι χωρίς ιούς και η συνεχής παρακολούθηση του συστήματος θα σας προσφέρει μέγιστη προστασία σε πραγματικό χρόνο. Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν, τι περιμένετε για να κατεβάσετε το AVG Anti-Virus Free;