100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον CloneCD Δωρεάν


Shareware

10-21-09


2.61 Mb

CD & DVD


No

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Χρησιμοποιήστε το CloneCD για να δημιουργήσετε ακριβή αντίγραφα από τα CD σας. Αντιγράφει όλους τους τύπους δεδομένων, μουσική και φωτογραφίες, ανεξάρτητα από το αν είναι προστατευμένα ή όχι, με τον ευκολότερο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

Όταν επιλέγετε burn in Raw-Mode, το CloneCD έχει τον πλήρη έλεγχο των πληροφοριών που πρόκειται να αντιγράψετε, ώστε μπορείτε να δημιουργήσετε κλωνοποιημένα αντίγραφα των γνήσιων CD. Και παρά το σύστημα προστασίας αντιγραφής SafeDisc 3, υποστηρίζει εικόνες τύπου UFD και ISO.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας που μπορείτε να ακούτε στο αυτοκίνητό σας. Το CloneCD δεν απαιτεί την εγκατάσταση πρόσθετου ελεγκτή ASPI και περιλαμβάνει τη λειτουργία Clone Virtualdrive, που σας επιοτρέπει να εξομοιώνετε εικονικές μονάδες στο σκληρό σας δίσκο ώστε να μπορείτε να φορτώνετε τις εικόνες που πρόκειται να αντιγράψετε, να ελέγχετε την κατάστασή τους και να αποφεύγετε την αχρήστευση του CD, σε περίπτωση λάθους.

Το CloneCD δημιουργεί επίσης αντίγραφα από DVD (από την έκδοση 5.0), σε διαφορετικούς τύπους: DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW και DVD-RAM. Απαιτεί βοήθεια από AnyDVD για τη δημιουργία αντιγράφων από προστατευμένα βίντεο.

Ολικές εκτιμήσεις
4/5
5/5

Συχνότερα μεταφορτωμένα