100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον Panda Antivirus + Firewall Δωρεάν


Shareware

08-06-10


1.01 Mb

Antivirus


No

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Κάθε φορά που συνδέεστε στο Internet για να συνομιλήσετε, να στείλετε ένα email ή να ελέγξετε το τραπεζικό υπόλοιπο, αισθάνεστε ασφαλής; Το Panda Antivirus + Firewall σας προσφέρειαπόλυτη ασφάλεια από ιούς, σκουλήκια, δούρειους ίππους, προγράμματα κλήσης, μιμητικά σύμβολά, κ.λπ. που απειλούν το απόρρητο προσωπικών δεδομένων σας και τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Με την εφαρμογή Panda Antispyware, το Panda Antivirus + Firewall εμποδίζει τα προγράμματα spyware να αποκτήσουν πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες σας. Ξεφορτωθείτε τους εισβολείς και τους χάκερ με το Panda Firewall και αγοράστε με ασφάλεια αντικείμενα από το Internet χάρη στο TruPrevent technology που διαθέτει, που μπορεί να εντοπίσει άγνωστες απειλές οι οποίες δεν θα αναγνωρίζονταν από τις παραδοσιακές εφαρμογές κατά των ιών.

Αυτόματες ενημερώσεις μέσω Internet ώστε ο υπολογιστής σας να είναι ασφαλής 365 ημέρες το χρόνο. Το Panda Antivirus + Firewall περιλαμβάνει επίσης μια υπηρεσία anti-phishing που προστατεύει από τηλεφωνικές και ελεγχόμενες από το διαδίκτυο απάτες.

Το Panda Antivirus + Firewall διαθέτει υποστήριξη σε 24-ωρη βάση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε αυτό το εργαλείο ασφάλειας που σας παρουσιάζει η Panda.

Ολικές εκτιμήσεις
5/5
4/5