100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον Zuma Deluxe Δωρεάν


Shareware

12-27-06


12.31 Mb

Arcade


Ναι

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Εάν διασκεδάζετε με τα τέλεια παιχνίδια της “Popcap ”, τότε μπορείτε κιόλας να αποκτήσετε το Zuma Deluxe, έναν τίτλο του οποίο αντικειμενικός σκοπός είναι να κάνετε τριάδες από μπάλες του ιδίου χρώματος.

Το Zuma Deluxe λαμβάνει χώρα στον κόσμο των Αζτέκων. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας πέτρινος βάτραχος ο οποίος καταλαμβάνει το κεντρικό σημείο της οθόνης και ο οποίος εκτοξεύει μπίλιες από το στόμα του. Ο βάτραχος πετάει προς μια κυματιστή γραμμή τις μπίλιες σε διαφορετικά χρώματα και η οποία κινείται με τυχαίο ρυθμό.

Έτσι θα πρέπει να κατευθύνετε τις μπίλιες με τρόπο τέτοιο ώστε να δημιουργούνται ομάδες με το λιγότερο δύο ίδια χρώματα ώστε να μπορούν να εξαφανιστούν. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί: η κυματιστή γραμμή κατευθύνεται προς μια μαύρη τρύπα η οποία σημαίνει το τέλος, οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να εμποδίσετε τη γραμμή από το να ολοκληρώσει το ταξίδι της. Η δυσκολία του παιχνιδιού εξαρτάται από την ταχύτητα που αποκτάει η κυματιστή γραμμή.

Κατεβάστε τώρα το εθιστικό Zuma Deluxe και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που προσφέρονται στα 60 του επίπεδα.

Περιορισμοί της Δοκιμαστικής Έκδοσης:

-Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ολικές εκτιμήσεις
5/5
4/5

Άλλες εκδόσεις