100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον Collage Maker Δωρεάν


Shareware

06-18-13


26.24 Mb

Adjustment & Optimization


Ναι

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Με το Collage Maker θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τα δικά σας κολάζ, χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις στην επεξεργασία φωτογραφίας.

Το Collage Maker σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε τις αγαπημένες σας εικόνες, χάρη στις άφθονες επιλογές που σας προσφέρει η εφαρμογή για να βάλετε την τελευταία πινελιά στις φωτογραφίες σας, προκειμένου να έχετε ένα εντυπωσιακό και επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα αυτό θα σας εισάγει στον κόσμο του φωτογραφικού μοντάζ.

Με το Collage Maker μπορείτε να προσωποποιήσετε τις δημιουργίες σας, εισάγοντας κείμενο και πρωτότυπα πλαίσια και να τις χρησιμοποιήσετε σαν screensaver, γραφικά ιστοσελίδας ή εξώφυλλο CD ή DVD.
Χρησιμοποιήστε ως υπόβαθρο τις προϋπάρχουσες εικόνες που δίνει η εφαρμογή ή εισάγετε τις δικές σας φωτογραφίες. Επεξεργαστείτε τις με κάθε είδους φίλτρα, μάσκες και εντυπωσιακά εφέ.

Το πρόγραμμα προσφέρει πραγματικά αμέτρητες δυνατότητες για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και να δημιουργήσετε τα δικά σας κολάζ. Το Collage Maker είναι συμβατό με τις μορφές εικόνας jpg, tif, gif, bmp, wmf, psp και psd, μεταξύ άλλων.

Ολικές εκτιμήσεις
5/5
4/5

Συχνότερα μεταφορτωμένα