100% εγγυημένο κατέβασμα χωρίς ιούς και λογισμικά υποκλοπής.Μεταφορτώστε τον Age of Empires III: The Asian Dynasties Δωρεάν


Demo

10-11-07

1.0

1.22 Kb

Strategy


Ναι

Windows


Περιγραφή συγγραφέως

Το Age of Empires III: The Asian Dynasties είναι η νέα επέκταση του ήδη γνωστού παιχνιδιού στρατηγικής Age of Empires. Επιστρέφει προσφέροντας νέα σενάρια, τώρα με τον Ασιατικό πολιτισμό. Ιαπωνία, Κίνα και Ινδία πρέπει να αναπτύξουν τους στρατούς τους και άλλους πόρους, έτσι ώστε να μην μείνουν πίσω και να συνεχίσουν να εξελίσσονται.

Το Age of Empires II: The Asian Dynasties, παρουσιάζει, ως καινοτομία, τρεις νέες εκστρατείες με πέντε διαφορετικά σενάρια η κάθε μία. Οι νέοι χαρακτήρες πολεμούν σε μάχες. Οι ελέφαντες της Ινδίας, οι Κινέζοι τοξότες και οι Ιάπωνες νίντζα φαίνεται να επιδεικνύουν το νέο εξοπλισμό τους.

Το
Age of Empires II: The Asian Dynasties είναι καταπληκτικό για το εξαιρετικό τρόπο παιχνιδιού του και τα λεπτομερή γραφικά του, που αναπαριστούν τέλεια την πραγματικότητα της εποχής.

Αν δεν δοκιμάσατε ακόμη την τρίτη έκδοση του Age of Empires, δεν θα έχετε πρόβλημα όταν θα κατεβάσετε αυτή τη νέα επέκταση Age of Empires III: The Asian Dynasties, επειδή μπορείτε να το κάνετε παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο το Age of Empires III.

Ολικές εκτιμήσεις
5/5
4/5

Συχνότερα μεταφορτωμένα